خرید الکتروموتور

الکتروموتور

الکتروموتور چیست؟

در دنیای تبدیل انرژی‌ها به هم و کنترل پایستگی، الکتروموتورها وظیفه تبدیل انرژی الکتریکی و انرژی برق به حرکت مکانیکی را بر عهده دارند. به‌طورکلی اساس طراحی این دستگاه‌ها به این صورت است که با دریافت نیروی برق می‌توانند یک گردانه را حول یک محور به حرکت درآورده و به طبع کاربر می‌تواند از آن بنا به مقاصد و اهداف مختلف استفاده کند.

شرکت الکترومتحد یکی از برترین شرکت ها در زمینه خرید الکتروموتور تک فاز و سه فاز با بهترین قیمت بازار و ضمانت محصولات است.

مزایای انتخاب شرکت الکترومتحد:

✔️ ارسال به تمام نقاط کشور

✔️ ضمانت اصالت محصولات

✔️ بهترین قیمت بازار

✔️ اصل بودن محصول

_

انواع الکتروموتور

شرکت الکترومتحد واردکننده انواع الکتروموتوربا برندهای مختلف و عرضه کننده انواع الکتروموتور ایرانی

شما می توانید انواع برندهای زیر را از ما با اطمینان خریداری کنید:

الکتروموتور زیمنس ، الکتروموتور VEM ، الکتروموتور WEG ، الکتروموتورهای ضد انفجار و …

الکتروموتور سه فاز

الکتروموتور سه فاز

مشاهده 

الکتروموتور VEM

الکتروموتور VEM

مشاهده جزئیات

الکتروموتور ABB

الکتروموتور ABB

مشاهده جزئیات

الکتروموتور ضد انفجارex

الکتروموتور ضدانفجار Ex

مشاهده جزئیات

الکتروموتور weg

الکتروموتور weg

مشاهده جزئیات

الکتروموتور ABB

الکتروموتور زیمنس

مشاهده جزئیات

استعلام قیمت انواع الکتروموتور و مشاوره رایگان

آیا برای خرید الکتروموتور مناسب نیاز به مشاوره دارید؟ همین حالا برای دریافت مشاوره و استعلام قیمت با ما تماس بگیرید.

  • تهران، پایین تر از کوچه سعدی، پایین تر از کوچه مهران، پلاک 348
  • 021-33958240
  • 021-33958241
  • 021-33958242
  • 09123887441

اطلاعاتی در مورد الکتروموتور و انواع الکتروموتور

الکتروموتور یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین اختراعات بشر به‌حساب می‌آید و برای اولین‌بار در سال 1834 برای به حرکت درآوردن قایق مورداستفاده قرار گرفت. پس از آن باتوجه‌به معرفی نسل جدید و کاربرد میدان مغناطیسی توسط نیکولای تسلا، این موتور وارد جریان تولیدی تازه‌ای شد.

طراحی ساختاری آن به این‌گونه است که وقتی یک هادی حامل جریان الکتریسیته تحت یک اثر میدان مغناطیسی قرار می‌گیرد، نیرویی که به وجود می‌آید روی هادی حامل جریان از سوی میدان مغناطیسی اعمال می‌گردد.

امروزه بیشتر موتورهای الکتریکی از مدل‌های دوار هستند، اما می‌توان بنا به مقاصد خاص از نمونه‌های خطی نیز استفاده نمود.

سه دسته‌بندی اساسی برای موتورهای الکتریکی در نظر گرفته شده است که به رده‌های موتور AC, DC و خاص تقسیم‌ بندی می‌شوند.

اما حالا اجازه دهید اساس کار این دستگاه را با یک مثال ساده به شما توضیح دهیم، یک خودرو را در نظر بگیرید که با انرژی الکتریکی حرکت می‌کند. زمانی که این انرژی از سوی باتری صادر می‌شود، استاتور شروع به حرکت می‌کند، سیم‌ پیچ‌ های داخل استاتور که از متریال رسانا ساخته شده‌اند در دو بخش مخالف هسته قرار گرفته و به شکل آهن‌ربا عمل می‌کنند. سیم‌پیچ‌ها در چنین شرایطی در میدان مغناطیسی چرخش ایجاد می‌کنند و روتور نیز موجب چرخاندن چرخ‌دنده‌های خودرو خواهد شد.

الکتروموتور صنعتی

الکتروموتور صنعتی یکی دیگر از دسته‌بندی‌های این دستگاه‌ها است که می‌توان آن‌ها را در مدل‌های: سری، موازی، گم پوند، مغناطیس دائم و در نهایت خود تحریک دسته‌بندی کرد. این طیف مختص موتورهای DC و یا جریان مستقیم می‌باشد. پس از آن موتورهای AC نیز تحت دودسته کلی القایی و سنکرون عرضه می‌شوند. از طرفی این دستگاه‌ها در مدل‌های پله‌ای، بدون جاروبک، هیسترزیسی، رلوکتانسی و یونیورسال نیز عرضه می‌شوند.

بررسی کاربردهای الکتروموتور

امروزه از الکتروموتورها به‌صورت عمده و کلی در دمنده‌ها، فن‌ها، ابزارآلات صنعتی، انواع پمپ‌های آب و باد، توربین‌ها، کمپرسورهای بزرگ و کوچک، دستگاه‌های مخصوص نورد فلزات، کشتی‌ها، انتقال‌دهنده‌ها و هدایت‌کننده‌ها، کارخانه‌های کاغذسازی، دینام و کمپرسور و… استفاده می‌شود.

در هر کارخانه و صنعت موتور الکتریکی یک دستگاه ضروری است که به‌وسیله خنک‌کننده یا فن مدام کنترل حرارت می‌شود.

کاربرد الکتروموتور در صنعت

همان‌طور که گفتیم بخش مهمی از استفاده‌های دستگاه الکتروموتور در صنعت خواهد بود. می‌توان از این سیستم‌ها در تجهیزات تهویه و خنک‌کننده، وسایل نقلیه موتوری و لوازم‌خانگی و همین‌طور انواع کامیون‌های چنگال، کلاچ، روبات، وینچ، بالابر و… استفاده نمود.

باید خاطرنشان شد که یکی از مهم‌ترین پیشرفت‌های مهندسی بر مبنای این دستگاه‌ها بوده و می‌توان انواع مختلفی از آن را در بازار تهیه نمود. کاربردهای الکتروموتورها از جمله اصلی‌ترین حوزه تقسیم‌بندی این دستگاه است.

البته تا حد زیادی کاربرد الکتروموتورها را دسته‌بندی‌های ساختاری آن تعیین می‌کند. مثلاً مدل‌های AC و DC هرکدام بنا به مقاصد خاص مورداستفاده قرار می‌گیرند و حتی در موارد خاص‌تر چرخش مغناطیسی آن‌ها با هم متفاوت است.

کاربرد الکتروموتور سه‌ فاز

الکتروموتور سه‌ فاز به مدل‌هایی گفته می‌شود که برای ایجاد نیروی مکانیکی باید به برق سه‌ فاز متصل شوند و برای ایجاد نیروی مغناطیسی چرخان از اختلاف فاز موجود بین سه‌ فاز استفاده خواهند کرد.

این نسل از الکتروموتورها بنا به بار افزایشی، کنترل سرعت، گشتاور و موقعیت مورداستفاده قرار گرفته و اصلی‌ترین حوزه کاربرد آن‌ها: صنایع خودروسازی و طراحی موتور، کشاورزی و معادن، فولاد و صنایع غذایی، دارو و صنایع پتروشیمی، استخراج و نفت است.

همین‌طور در صنعت کشتی‌سازی نیز مدل‌های سه‌فاز کاربردهای وسیعی دارند و معمولاً موردتوجه متخصصین و طراحان این حوزه هستند.

کاربرد الکتروموتور سه فاز

مدل‌های سه‌فاز نیز در دسته‌بندی‌های AC  و DC، سه‌فاز یونیورسال، القایی، سه‌فاز پله‌ای و خطی عرضه می‌شوند. درصورتی‌که قصد خرید الکتروموتور را دارید حتماً باید به حوزه استفاده و نوع برقی که قرار است این دستگاه را روشن کند توجه کنید.

آشنایی با انواع مدل‌های الکتروموتور

به‌طورکلی دودسته بندی اساسی برای انواع الکتروموتور در نظر گرفته شده است که البته آن را قبلاً عنوان کردیم. این دسته‌بندی مربوط به نوع جریان الکتریسیته‌ ای است که دستگاه را به کار می‌اندازد و سبب روشن شدن آن می‌شود.

پلاک الکتروموتور

پلاک الکتروموتور یا همان پلاک مشخصات فنی، یک تابلوی اطلاعات است که بر روی بدنه الکتروموتور نصب می شود و شامل اطلاعات فنی و عملکرد الکتروموتور است. این پلاک معمولاً شامل مواردی از جمله نام و مدل الکتروموتور، توان و ولتاژ مورد نیاز، جریان مصرفی، سرعت اصلی موتور، تعداد فازهای الکتروموتور، فرکانس و نوع سیم‌بندی آن می‌باشد.

در واقع پلاک خوانی الکتروموتور به شما در خرید و استفاده از الکتروموتور  کمک زیادی می کند و می توانید با دقت بیشتری و بهترین استفاده را از الکتروموتور خود بردارند.

پلاک خوانیموتورهای DC

این موتورها با نام جریان مستقیم نیز شناخته می‌شوند که در سیستم آن‌ها یک سوئیچ گردشی جهت جریان الکتریکی را در هر سیکل دو بار برعکس می‌کند تا آرمیچر جریان یافته و آهن‌ رباهای درون آن بتوانند موتور را به‌ درستی جذب و دفع و موجب حرکت شوند.

این موتورها تحت دسته‌بندی‌های زیر شناخته می‌شوند:

  • براش
  • براشلس

موتورهای AC

این موتورها از جمله پراستفاده‌ ترین و عمومی‌ ترین نمونه‌ هایی هستند که در حال حاضر در صنعت لوازم‌ خانگی و … مورد بهره‌ برداری قرار می‌گیرند. طراحی ساده و مستحکم، قیمت پایین و هزینه نگه‌ داری کم از جمله اصلی‌ترین مزیت‌های این مدل‌ها است.

همچنین بخوانید: همه چیز در مورد الکتروموتور AC

الکتروموتور-AC

تحت دسته‌بندی‌های زیر نیز شناخته می‌شوند:

  • موتورهای خطی
  • موتورهای سنکرون
  • موتورهای القایی

البته در هر دو نوع دسته‌بندی‌های مجزا و منحصربه‌فردی نیز در نظر گرفته شده است که بسته به تک‌فاز و سه‌فاز بودن، اتصالات و … با هم تفاوت‌های جزئی تا عمده زیادی دارند.

همچنین بخوانید: کنترل سرعت الکتروموتور سه فاز، تک فاز، AC و DC

برندهای الکتروموتور

با وجود تقاضای زیاد برای این محصول کاربردی در صنعت، برندهای زیادی در بازار جهان و ایران در عرصه تولید آن فعالیت می‌کنند که در ادامه ضمن بررسی برخی از آن‌ها توضیحات کوتاهی در من باب آشنایی با شرکت خواهیم داشت. برخی از این برندها ایرانی و برخی نیز خارجی هستند.  باتوجه‌ به محبوبیت برندهای ایرانی سعی می‌کنیم نخست در مورد آن‌ها صحبت کنیم و سپس به سراغ بررسی و نقد مدل‌های غیرایرانی برویم.

الکتروموتور دیزل ساز

اگر مایل به خرید الکتروموتور ایرانی هستید برند دیزل ساز در عرصه تولید مدل‌های سه‌ فاز و پمپ‌ های آب خانگی از جمله پرفروش‌ترین‌ هاست و تحت لیبل پنتاکس فعالیت می‌کند. این شرکت در سراسر ایران نمایندگی‌های زیادی دارد و محصولات آن تحت نسخه‌های زیر 30 اسب و زیر 3 اسب عرضه می‌شود.

الکتروژن

شرکت بعدی الکتروژن است که در سال‌های اخیر بخش مهمی از بازار را تسخیر کرده و در عرصه تولید مدل‌های مختلف از 0.18 کیلووات تا 45 کیلووات نیز فعالیت گسترده‌ای دارد.

موتوژن

برند معروف و شناخته شده موتوژن نیز با بهره‌گیری از فناوری روز و عقبه ۳۵ساله در عرصه تولیدات از جمله بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده مدل‌های تک و سه‌فاز باقدرت‌های مختلف و توان‌های مناسب صنعت و کاربردهای خانگی است. این شرکت حتی محصولاتی قابل‌توجه در عرصه صادرات دارد.

شرکت جمکو

نام بعدی جمکو است، انواع دینام‌ها و ژنراتورهایی که در بخش‌های صنعتی عرضه می‌شوند تحت این لیبل تولید شده و این مجموعه در حال حاضر در عرصه تولید مدل‌های موتور فشار ضعیف و متوسط تحت فریم‌ها و دامنه‌های قدرت متفاوت فعالیت می‌کند.

شرکت توشیبا

توشیبا یک برند محبوب ژاپنی است که از سال 1970 میلادی کار خود را آغاز نموده و از نظر بسیاری در عرصه تولید موتورهای ولتاژ پایین و متوسط یکی از بهترین‌ها است. این شرکت از نظر دوام در طراحی محصولات خود دقت نظر ویژه‌ای را خرج نموده و معمولاً در بازار دنیا شهرت زیادی دارد.

شرکت توشیبا

شرکت زیمنس

معمولاً جنگ بین برترین‌ها همیشه بین الکتروموتور زیمنس و توشیبا است. این شرکت المانی نیز از جمله بزرگ‌ترین طراحان الکتروموتور به‌حساب می‌آید که حتی قطعات طراحی شده تحت این لیبل‌های بزرگ و شرکت‌های هواپیماسازی و فعال در حوزه صنعت‌های مادر نیز استفاده می‌شود.

الکتروموتور ABB

یکی دیگر از شرکت‌های باسابقه با تاریخچه‌ای بیش از یک قرن، ABB می‌باشد که در زمینه ساخت الکتروموتورهای صنعتی، شبکه‌های برق و رباتیک نیز فعالیت می‌کند. این کمپانی در عرصه تولیدات انواع ماشین‌آلات کارخانه‌ها یکی از پرطرف‌دارترین‌هاست و به طور ویژه‌ای روی تولیدات بهینه با سطح مصرف پایین تمرکز دارد.

روش‌های نصب و راه‌اندازی الکتروموتور

به‌طورکلی برای راه‌اندازی انواع سیستم‌های الکتروموتور چهار روش اساسی وجود دارد: مدل راه‌اندازی مستقیم یا دایرکت لاین، سافت استارتر، اینورتر درایور و در نهایت ستاره – مثلی.

روش‌های نصب و راه‌اندازی الکتروموتور

قیمت الکتروموتورها پس از تعیین نوع برق مصرفی و حوزه استفاده بر حسب نحوه راه‌اندازی و نصب نیز تفکیک خواهد شد.

راه‌اندازی مستقیم

در این روش برق یک یا سه‌فاز مستقیم وارد کنتاکتور شده و در نهایت به الکتروموتور متصل می‌شود. کنتاکتور در واقع مانند یک کلید قطع و وصل جریان کار می‌کند و همان‌طور که از نامش مشخص است، کاملاً به‌صورت مستقیم این عملیات را مدیریت می‌نماید.

راه‌اندازی با ستاره مثل

این روش برخلاف راه‌اندازی یک‌باره، با کاهش ولتاژ جریان راه‌اندازی و گشتاور را کاهش می‌دهد و در واقع مشکلات مدل‌های سه‌فاز را حل کرده است. این سیستم سبب خواهد شد که توان دستگاه نیز کاهش یابد، اما در موارد استفاده محدود می‌تواند بهترین گزینه باشد.

همچنین بخوانید: 7 نکته ایمنی قبل از نصب و راه اندازی الکتروموتور

روش سافت استارتر

این روش نیز در واقع بر روی هر فاز ولتاژ را کاهش داده و بسیار مشابه تکنیک قبلی است. زاویه آتش تریستورها ولتاژ را کم‌وزیاد کرده و سافت استارتر با کنترل ولتاژ از ضربه‌زدن جلوگیری می‌نماید.

روش اینورتر درایو

تکنیک بعدی برای راه‌اندازی انواع الکتروموتورها با نام درایو نیز شناخته می‌شود. بهترین و ایده‌آل‌ترین گزینه موجود در دنیای الکتروموتورها به‌حساب می‌آید و مزیت‌های زیادی دارد. از طرفی اینورتر وسیله‌ای است که با استفاده از آن می‌توان دور موتور را کنترل نموده و موتور را تا حد زیادی در مقابل نوسان حفاظت کرد. یعنی شما می‌توانید میزان و شدت حرکت دور را از صفر تا صد سفارشی‌سازی کنید.

محاسبه توان الکتروموتور

می‌دانیم که در دستگاه‌های الکتروموتور ورودی انرژی برق و خروجی آن انرژی مکانیکی خواهد بود. در نتیجه اگر قصد ما انتخاب یک دستگاه الکتروموتور باشد باید بتوانیم توان آن را بسته به حوزه مورداستفاده خود محاسبه کنیم. برای این کار از فرمول:

  • قدرت × سرعت = توان انرژی مکانیکی

استفاده می‌شود. البته برای مدل‌های دورانی و خطی نیز دو فرمول ثابت دیگر وجود دارد که به شرح زیر است:

  • (نیوتن) قدرت خطی × (متر بر ثانیه) سرعت خطی = (وات) توان انرژی مکانیکی خطی
  • (نیوتن متر) قدرت دورانی × (رادیان بر ثانیه) سرعت دورانی = (وات) توان انرژی مکانیکی دورانی

محاسبه گشتاور

گشتاور در تمامی موتورهای الکتریکی یک مسئله مهم است. در واقع قدرت دورانی که یک الکتروموتور ایجاد می‌کند یا گویند. تصور کنید که قصد باز کردن یک پیچ دورانی را دارید، میزان نیرویی که باید به آن وارد کنید را بر حسب گشتاور محاسبه می‌کنند. یک فرمول متداول دارد که در تمامی موارد می‌توان از آن استفاده کرد؛ تحت این فرمول فاصله ضرب در نیروی محوری می‌شود.

  • فاصله × نیروی محوری = گشتاور

به جهت محاسبه مصرف برق یک الکتروموتور نیز از فرمول توان موتور * مدت‌زمان کارکرد = انرژی مصرفی موتور استفاده می‌شود.

قیمت الکتروموتور

یکی از سؤالاتی که معمولاً برای خریداران الکتروموتور ایجاد می‌شود این است که چگونه می‌توان برای این محصول یک دسته‌بندی مشخص کرد و قیمت‌گذاری را نیز بر اساس آن انجام داد.

در این مورد باید بگوییم که شرکت‌ها بسته به تکنولوژی‌های مورداستفاده و سیستم‌های سخت‌افزاری که روی این دستگاه‌ها پیاده می‌کنند، رنج‌های قیمتی متفاوتی را برای الکتروموتور در نظر می‌گیرند. سری‌های با راندمان بالا، مصرف مناسب و بازدهی خوبی دارند. در نتیجه تکنولوژی ساخت آن‌ها پیچیده است. در مقابل سری‌های ارزان‌قیمت معمولاً راندمان کاری پیچیده‌ای ندارند و در دسته‌بندی ارزان‌قیمت قرار می‌گیرند.

قیمت الکتروموتور

از طرفی این مدل‌ها یک نقص عمده دارند و آن هم احتمال خرابی و همین‌طور مصرف انرژی بالاتر و کاهش ولتاژ و جریان برق است. بخصوص اگر قرار بر این است که به‌صورت مداوم از این دستگاه‌ها استفاده شود، منطقاً مشکل حادتر خواهد شد. در نهایت موضوع قدرت و توان یک الکتروموتور نیز روی قیمت آن تأثیر می‌گذارد. در این شرایط انواع الکتروموتورها بر اساس اسب بخار و قدرت HP تقسیم‌بندی می‌شوند. هرچه این عدد بالاتر باشد معمولاً دستگاه گران‌تر می‌شود.

خرید آنلاین الکتروموتور

درصورتی‌که قصد خرید آنلاین الکتروموتور را دارید لازم است که وقتی به وب‌سایتی مراجعه می‌کنید، اطلاعات و مشخصات فنی دستگاه را به‌صورت مفصل بررسی نمایید. در درجه اول نوع اتصال و توان موتور از جمله مهم‌ترین و اساسی‌ترین فاکتورهایی است که باید به آن توجه کنید. پس از آن، نوع کاربرد، نحوه نصب، درجه حفاظت، نوع خنک کاری، فریم و سایز، انتخاب برند و چند موضوع دیگر نیز اهمیت ویژه‌ای خواهد داشت.

خرید الکتروموتور ایرانی

در بازار ایران برندهایی نظیر: جمکو، الکتروژن، موتوژن و دیزل ساز فعالیت می‌کنند که هرکدام بر اساس راندمان کاری یک سری مزیت‌ها و معایب دارند. درصورتی‌که قصد خرید الکتروموتور در تهران را دارید. پیش از هر بررسی پیشنهاد می‌کنیم به سراغ فروشندگانی بروید که به شما کیفیت دستگاه را تضمین می‌دهند و در صورت بروز هرگونه مشکل با مسئولیت محدود برای شما مشکل ایجاد نمی‌کنند.

به‌جرئت می‌توان گفت که برندهای ایرانی از جمله بهترین نمونه‌ها در آسیا و منطقه خاورمیانه به‌حساب می‌آیند و علاوه بر کیفیت بالای رقابتی از جمله مهم‌ترین محصولات صادراتی این مرزوبوم هستند. تمامی کارخانه‌های داخلی موتورهای سه‌فاز و تک‌فاز را با گارانتی اصالت کالا و تضمین کارکرد بدون مشکل تولید می‌کنند. الکتروموتور سعدی با عنوان مرکز بزرگ تهیه الکتروموتور به شما امکان انتخاب بااصالت‌ترین نمونه‌ها با امکان دریافت مشاوره پیش از خرید را می‌دهد.

انواع الکتروموتورهای ایرانی با پوسته چدنی، آلومینیومی و تک‌فاز و در نهایت نمونه‌های سه‌فاز، به دلیل خدمات پس از فروش عالی و کیفیت بالای ساخت همواره موردتوجه صنعت گران قرار می‌گیرند.

اجزای الکتروموتور

همان‌طور که عنوان شد الکتروموتور یک موتور برقی است که انرژی الکتریسیته را به نیروی مکانیکی و قوای محرکه تبدیل می‌کند. به‌طورکلی تجهیزات و اجزای یک دستگاه الکتروموتور در 5 عنوان آرمیچر، زغال هدایت‌کننده یا کنترلر، سوئیچ یا تغییردهنده جهت برق، آهن‌ربا و منبع تغذیه طبقه‌بندی می‌شود. البته به طبع این قطعات به همین‌جا ختم نخواهد شد و می‌تواند زیرشاخه‌های دیگری نیز داشته باشد. الکتروموتورها همین‌طور از نظر منبع تغذیه و جریان به دو مدل تقسیم می‌شوند که قبلاً به آن‌ها اشاره کردیم.

در بخش بیرونی دستگاه نیز قسمت‌هایی تحت عنوان: درپوش یا محافظ یاتاقان، روتور، استاتور، فن خنک‌کننده و چند بخش دیگر دیده می‌شود. البته که این قطعات ممکن است در برخی مدل‌ها بزرگ‌تر، تقویت شده و یا کوچک‌تر باشند. به‌هرحال مزیت‌های زیادی وجود دارد که باعث می‌شود بتوان از الکتروموتورها در صنعت استفاده کرد و در حال حاضر این دستگاه‌ها باتوجه‌به پیشرفت تکنولوژی گسترش داده شده و هر روز قدرتمندتر و بهینه‌تر از قبل می‌شوند.

در نهایت تمامی اجزای الکتروموتور توسط شرکت‌های مختلف ممکن است با یک متریال و آلیاژ ساخته نشوند و میان آن‌ها تفاوت‌هایی وجود داشته باشد. به همین منوال پیشنهاد می‌کنیم که حتماً الکتروموتور را از یک برند معتبر و شناخته شده تهیه کنید.

انتخاب الکتروموتور

انتخاب درست یک الکتروموتور یک اصل کلیدی برای پویایی یک واحد تولیدی می‌باشد. در این وضعیت شما باید نخست شناخت لازم در مورد این سیستم‌ها را داشته باشید. برای هر دستگاه الکتروموتور یک سری تعریف‌ها ثابت است. از جمله آن‌ها می‌توان به‌سرعت، گشتاور، ولتاژ، فرکانس منبع تغذیه و سیستم کلی کارکرد اشاره کرد. پس از آن محل کارکرد یک دستگاه نیز باید در درجه اول برای انتخاب آن مشخص شود.

حال این محل می‌تواند وابسته به صنعت موردنظر، رطوبت بالایی داشته باشد، حداقل و حداکثر دمای محیط کارکرد آن متفاوت باشد و در نهایت ارتفاع آن نیز بالاتر از سطح دریا یا کم‌تر باشد. بر اساس استانداردهای معمول بازده موتورها در محیط توسط فروشندگان اعلام می‌شود. انتظار می‌رود که این درجه حرارت از طیف 40 درجه سانتی‌گراد باشد. درصورتی‌که قصد خرید یک الکتروموتور را دارید باید نیازهای یک مجموعه را نیز بررسی کنید. این نیازها بسته به حوزه فعالیت یک مجموعه می‌تواند متفاوت باشد.

نرم‌افزار انتخاب الکتروموتور

در بازار نرم‌افزارها یک برنامه فوق‌العاده قدرتمند وجود دارد که شما می‌توانید به‌صورت کراس پلتفرم از آن برای محاسبه و تعیین ورودی و خروجی اطلاعات در طراحی مدار استفاده کنید. این نرم‌افزار با نام ELECONDESIGN شناخته می‌شود و یکی از کاربردی‌ترین‌ها در این زمینه است. می‌توانید حتی از نسخه موبایل آن استفاده کنید. اساس کار این نرم‌افزار به این‌گونه است که شما ولتاژ را از نوع سه و یا تک‌فاز انتخاب کرده، توان را مشخص می‌کنید و محدوده استفاده خود را نیز در نرم‌افزار ثبت می‌کنید.

اتفاقی که رخ می‌دهد این است که نرم‌افزار به طور اتوماتیک محاسبات را انجام می‌دهد و در نهایت به شما یک متریال و عدد مقیاس ارائه داده و می‌توانید از آن برای انتخاب استفاده کنید.

شرکت الکترومتحد عرضه کننده انواع الکتروموتور می باشد، برای خرید الکتروموتور ، خرید الکتروموتور ضد انفجار ، خرید الکتروموتور weg و … با ما در ارتباط باشید. برای دریافت مشاوره در مورد نحوه انتخاب الکتروموتور مناسب و یا قیمت و هزینه میتوانید با کارشناسان شرکت با شماره های : 02133114488 و  09122908412 تماس بگیرید.

    خانهالکتروموتورتماستماسارتباط